Вчені назвали фактори, від яких залежить відчуття під час сексу

Вчені назвали фактори, від яких залежить відчуття під час сексу

Від сексуального бажання - лібідо залежить, яким буде секс. На нього впливає спадковість. Виявляється, воно закладається ще в утробі матері, тому в родині пристрасних батьків народиться малюк зі схожим темпераментом.
Про це пише Zhyvyaktyvno.
Британські вчені з'ясували, що також на бажання впливають гормони естроген і тестостерон. Зміни гормонального фону роблять значний вплив на інтенсивність лібідо. Рівень лібідо у жінок досягає кульмінації в період перед овуляцією.
Після народження дитини в організмі жінки зростає гормон пролактин, який серйозно знижує лібідо, через що у пари часто виникають проблеми з сексом.
Недавні дослідження вчених показали цікаву статистику: невисокі і худі мають більш сильне сексуальне бажання, ніж високі і повнотілі люди. Те ж саме і з кліматом - тепло більше підвищує лібідо, ніж прохолодний клімат.
Вік також сприяє підвищенню лібідо, адже з роками приходить і досвід.
Сексуальність безпосередньо залежить від їжі. Є продукти-афродизіаки, які зроблять заняття сексом яскравішим. Вони посилюють потенцію, лібідо та активізують сексуальні відчуття. Їх рекомендують вживати і чоловікам, і жінкам, хто хоче завжди відчувати оргазм під час сексу.
Для підвищення лібідо сексологи радять їсти овочі, зелень (селеру, петрушку, кріп), фрукти, рис, макарони з твердих сортів пшениці і пити червоне сухе вино.

Related

Цікаво 7937369685215875969

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item