Арештували судно, яке добувало пісок для Керченського мосту

Арештували судно, яке добувало пісок для Керченського мосту

В Україні суд наклав арешт на російське судно-земснаряд Pechora в рамках кримінального провадження за фактом незаконного видобутку піску біля берегів анексованого Криму.
З середини травня 2015 року зафіксували більше 300 заходів зазначеного судна-земснаряда в порти Криму після ймовірного завантаження піском в районі незаконного видобутку, повідомляє 21 травня, прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим.
Незаконний видобуток піску здійснювалася у виключній морській економічній зоні України - в районі Каркінітської затоки Чорного моря, а саме - ботанічного заказника загальнодержавного значення "Мале філофорне поле".
"В результаті протиправних дій, попередній збиток тільки за рахунок незаконної економічної діяльності судна, не рахуючи шкоди, заподіяної біосфері заповідника, за період спостереження склав понад 250 млн гривень", - йдеться в повідомленні.
Відеоблогер з Миколаєва Віктор Петровський, який проїхався по Керченському мосту в бік анексованого півострова і виклав відео у мережу, заплатить 3 500 грн штрафу. Штраф з відеоблогера стягнуть тоді, коли перетинатиме кордон.

Related

Події в Україні 376447264084890768

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item