Убитих на Донбасі росіян ховають на скотомогильниках - Міноборони

Убитих на Донбасі росіян ховають на скотомогильниках - Міноборони
Сепаратисти продовжують приховувати факти участі російських військовослужбовців у бойових діях на Донбасі

Сепаратисти таємно поховали на місці колишнього скотомогильника загиблих і померлих у бойових діях на Донбасі громадян Росії.

Ліквідованих на Донбасі росіян сепаратисти ховають на скотомогильниках. Про це на брифінгу в понеділок, 21 травня, заявив прес-секретар Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає прес-служба Інформаційного центру РНБО.
"Командування російських окупаційних військ продовжує приховувати факти участі російських військовослужбовців у бойових діях у складі з'єднань і частин так званих першої і другої АК російсько-окупаційних військ. Зокрема, так звані військовослужбовці однієї з частин першої АК окупантів стали свідками прихованого поховання на місці колишнього скотомогильника загиблих і померлих від ран громадян Росії, що раніше проходили так звану службу в їхньому підрозділі", - розповів Гуцуляк.
За його словами, зарахування цих таємно похованих у списки дезертирів і осіб, які самовільно залишили місце служби, викликало обурення у багатьох сепаратистів.
"В результаті дій ватажків окупантів сім'ям похованих таким чином так званих військовослужбовців не повідомляли про їхню загибель і відповідні виплати не нараховувалися", - додав спікер Міноборони.
Раніше повідомлялося, що сепаратисти під Горлівкою намагалися потіснити ЗСУ.

Related

Події в Україні 6386521773700676209

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item