Матір 4 дітей отримала довічне за участь у ІДІЛ

Матір 4 дітей отримала довічне за участь у ІДІЛ

В Іраку суд засудив до довічного ув'язнення 27-річну француженку - матір чотирьох дітей. Її звинуватили в участі в угрупованні "Ісламська держава".
Меліну Бугедір спочатку засудили до 6 місяців ув'язнення за нелегальний перетин кордону країни. Проте пізніше прокурори додали низку нових матеріалів. Зкрема, фотографії її чоловіка разом з бойовиками ІДІЛ. І справу було відправлено на повторний розгляд, повідомляє IHA.
3 червня француженку визнали винною в приналежності до ІДІЛ і засудили до довічного ув'язнення. Згідно із законами Іраку, "довічне ув'язнення" прирівнюється до 20 років.
Рішення суду може бути оскаржено.
Підсудна з'явилася на засідання з 2-річною дочкою. Троє інших дітей були відправлені до Франції.
Бугедір в суді заявила, що приїхала в країну під тиском чоловіка, який погрожував забрати дітей в разі опору. В Ірак він прямував з метою стати членом ІДІЛ.
Бугедір затримали в Мосулі. Там під час під час військової операції загинув її чоловік.
9 грудня 2017 року прем'єр-міністр Іраку Хайдер аль-Абаді оголосив про завершення трирічної війни проти терористичної організації Ісламська держава.
Станом на листопад 2017 року бойовики ІДІЛ втратили 95% територій свого "халіфату", який проголосили в 2014 році на великих територіях Іраку і Сирії.

Related

Події у світі 1630542113403792190

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item