Вибух у нічному клубі в Сумах: Кількість постраждалих збільшилася до 9

Вибух у нічному клубі в Сумах: Кількість постраждалих збільшилася до 9
Крім семи госпіталізованих, за медичною допомогою також звернувся охоронець закладу і ще один відвідувач
Кількість постраждалих у результаті вибуху гранати в нічному клубі Луна в Сумах збільшилася до 9 осіб.
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на начальника управління охорони здоров'я Сумської обласної державної адміністрації Сергія Бутенко.
За його інформацією, в результаті вибуху були госпіталізовані семеро відвідувачів закладу віком від 20 до 34 років, у тому числі одна 20-річна дівчина.
"Двоє постраждалих госпіталізовані в Сумську міську лікарню №5 в задовільному стані, решта - у обласну клінічну лікарню. Їх стан характеризується як середнього ступеня тяжкості. Важких осколкових поранень немає", - зазначив чиновник.
Він також уточнив, що п'ятеро постраждалих розміщені в різних відділеннях обласної клінічної лікарні - офтальмологічному, травматологічному, торакальному і судинної хірургії. З ними в двох операційних працюють хірурги і судинні хірурги.
У постраждалої дівчини діагностовано пошкодження ока, з нею працюють офтальмологи. У інших пацієнтів - пошкодження м'яких тканин, травматичні переломи фаланг пальців й інші пошкодження.
"Поки підстав говорити про те, що життя когось із них знаходиться під загрозою, немає. Крім семи госпіталізованих, за медичною допомогою також звернувся охоронець закладу і ще один відвідувач. Вони будуть лікуватися амбулаторно", - розповів Бутенко.





"Відео, на якому видно, як зловмисник зриває чеку і кидає гранату під ноги відвідувачам. 24-річний чоловік в реанімації", - написала Науменко на своїй сторінці в Facebook.
 
 
Раніше повідомлялося, що поліція затримала чоловіка, який підірвав гранату РГД-5 в нічному клубі в Сумах. 

Related

Гаряча новина 4715222580662430074

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item