У ЗСУ пояснили політ штурмовика в Кирилівці

У ЗСУ пояснили політ штурмовика в Кирилівці
Політ Су-25 над пляжем

Су-25, пролітаючи над пляжем Азовського моря, брав участь у військових тренуваннях і відпрацьовував вправи.


Український штурмовий літак Су-25, який екстремально низько пролетів над пляжем біля курорту Кирилівка в Запорізькій області, брав участь у військових тренуваннях і відпрацьовував вправи. Про це розповів представник прес-служби Повітряних сил Збройних сил України Дмитро Струтинський, повідомляє УНН.
"З 29 по 31 травня проходили командо-штабні тренування протиповітряної оборони державних військових об'єктів і угруповань військ в разі збройної агресії противника. Також відпрацьовувалися завдання як авіації, так і інших військ", - зазначив він.
Згідно з повідомленням командування Повітряних сил ЗСУ, значну частину практичної фази тренувань забезпечували підрозділи авіації, радіотехнічних, зенітних ракетних військ, окремого полку зв'язку та окремого батальйону РЕБ повітряного командування Південь.
"Одним із завдань було відпрацювання протидії повітряним силам умовного противника при виконанні на умовно обмежених висотах. Саме це і виконував літак СУ-25 ВПС ЗСУ. Він виходив на допустимі законодавством і правилами документів технічних польотів висоти. Загрози життю і безпеці людей, що знаходилися на пляжі, він не представляв", - сказав Струтинський.
Раніше на Донбасі пройшла раптова перевірка підрозділів авіації для досягнення злагодженості при проведенні дій загальновійськових частин.

Related

Події в Україні 3731209690755492890

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item