Мисливці за металом пустили під укіс вантажний потяг у Дніпрі - відео

Мисливці за металом пустили під укіс вантажний потяг у Дніпрі - відео
З рейок зійшли локомотив та понад 10 вагонів
У ніч на вівторок, 19 червня 2018 року, у Самарському районі міста Дніпро, на перегоні Нижньодніпровськ-Вузол - Самарівка сталася серйозна аварія на залізниці.
 З рейок зійшли 11 вагонів та локомотив вантажного потяга, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Інцидент стався близько 4-ї ранку, його причина - розкрадання  злодіями болтів та скріплень головної колії №3 станції Нижньодніпровськ-Вузол, йдеться в офіційному повідомленні Укрзалізниці. За її даними, з рейок зішли 15 вагонів: вісім з них були навантажені прокатом, трубною заготовкою та дизпаливом (5, 1 та 2 відповідно), ще сім -   порожні.
Унаслідок інциденту пасажирські потяги далекого сполучення не затримувалися, запізнилося лише кілька приміських поїздів.
Водночас в Укрзалізниці занепокоєні ситуацією, яка склалася через несанкціоновані втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту.
"Кількість випадків навмисних пошкоджень та розкрадань елементів техніки та інфраструктури постійно збільшується. Заходи, які вживаються залізничниками, на жаль, не дають бажаних результатів щодо зменшення кількості випадків розкрадань і пошкоджень рухомого складу, елементів верхньої будови колії, пристроїв залізничної автоматики та зв’язку", - йдеться у повідомленні Укрзалізниці. Там окремо відзначають, що "неодноразові звернення до МВС, СБУ щодо активізації роботи їх місцевих підрозділів бажаного ефекту не дають".
"За добу в галузі фіксується по кілька втручань, що, в багато в чому, є наслідком бездіяльності правоохоронних органів", - підкреслює ПАТ Укрзалізниця.

Related

Події в Україні 8040315632527803193

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item