В Херсонській області сталося смертельне зіткнення двох човнів

В Херсонській області сталося смертельне зіткнення двох човнів

На річці біля с. Козацьке у Херсонській області відбулося зіткнення двох човнів, у результаті чого 41-річний чоловік загинув, а 8-річний хлопчик отримав важкі травми.
Винуватцем інциденту є 36-річний чоловік, який керував човном у стані алкогольного сп'яніння, повідомляють в Нацполіції регіону.
"На місці події поліцейські встановили, що 36-річний житель м. Таврійськ, перебуваючи за кермом моторного човна, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. У результаті зіткнення 41-річний пасажир цього плавзасобу від отриманих травм помер дорогою до лікарні. Також у важкому стані в реанімації перебуває 8-річний хлопець", - написали правоохоронці.
Чоловік, якого звинувачують у здійсненні зіткнення, керував човном у нетверезому стані. Якщо слідчі доведуть його провину, то він загримить до в'язниці на 5 років. Правоохоронці вже завели кримінальне провадження за фактом порушення діючих на транспорті правил, наразі тривають слідчі дії.
У Туреччині неподалік від популярного курорту Анталья затонуло судно. Під час інциденту загинуло дев'ять людей, одна - зникла безвісті, ще п'ятьох вдалося врятувати.

Related

Гаряча новина 1661636597096247844

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item