Трамп розповів, про що збирається говорити з Путіним у Гельсінкі

Трамп розповів, про що збирається говорити з Путіним у Гельсінкі
Трапм заявив, що серед тем його переговорів з Путіним буде Україна
Президент США Дональд Трамп розповів журналістам, про що він має намір говорити із президентом Росії Володимиром Путіним під час зустрічі, яка повинна відбутися 16 липня у Гельсінкі.
Серед названих Трампом тем - конфлікти в Україні та Сирії, а також втручання Росії у вибори президента США, повідомляє Reuters.
"Ми будемо говорити про Україну, ми будемо говорити про Сирію. Ми будемо говорити про вибори... ми не хочемо, щоб хтось втручався у вибори", - заявив президент США журналістам на борту літака, що летів у Нью-Джерсі.
Як повідомили у Білому Домі та Кремлі, зустріч Трампа з Путіним відбудеться 16 липня у столиці Фінляндії Гельсінкі. Остаточна домовленість про цей захід була досягнута під час візиту до Москви радника з нацбезпеки президента США Джона Болтона.
Перша особиста зустріч Трампа і Путіна   відбулася 7 липня 2017 року на полях саміту G20 у Німеччині. Тоді лідери домовилися про створення дипломатичного каналу щодо України, про введення з 9 липня перемир'я на південному заході Сирії, про створення двосторонньої робочої групи з кібербезпеки і про призначення нових послів США у Росії та Росії у США.


Related

Події у світі 4605599443411369568

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item