Сутички під Одесою: помічник депутата вкусив поліцейського

Сутички під Одесою: помічник депутата вкусив поліцейського

Вкушений палець поліцейського

Один чоловік приніс до тервиборчкому балон із газом і застосував його проти опонентів і правоохоронців, стверджують у поліції.

Помічник депутата Чорноморської міськради покусав поліцейського під час заворушень у селі Цебрикове Великомихайлівського району Одеської області. Про це повідомив радник голови обласного управління Нацполіції Руслан Форостяк у середу, 3 червня.

"Один із помічників депутата міськради Чорноморська (імовірно, отримав відповідне партійне завдання і втілював його в селищі Цебрикове, взагалі іншого району області) вкусив поліцейського за палець і завдав йому тілесних ушкоджень", - написав Форостяк у Facebook.

За його словами, "інший діяч" прибув до тервиборчкому зі спецзасобом (балон із газом) у кишені і застосував його проти опонентів і правоохоронців.

Напередодні повідомлялося, що в селі Цебрикове спалахнули заворушення, у результаті яких постраждали 13 поліцейських. Були затримані чотири людини. Сьогодні в Цебрикові проходять повторні вибори глави і ради об'єднаної територіальної громади.

Related

Події в Україні 8899587145470069535

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item