Подивіться на себе в дзеркало - Вакарчук відверто дорікнув суспільству

Подивіться на себе в дзеркало - Вакарчук відверто дорікнув суспільству
Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук радить українцям не перекладати всю провину на політиків, а подивитися на себе в дзеркало.
Про це він сказав в інтерв'ю журналу Elle.
"Участь в політиці, у виборах - це тільки один з варіантів змінити суспільство. Це ж не президент і не імператор зробили, наприклад, японців японцями. Це японці зробили Японію якою вона є.
Потрібно чесно подивитися на себе в дзеркало і визнати, що головна проблема не в конкретних політиках, а в самому суспільстві", - сказав він.
Пропонуємо найцікавіші цитати.
Лідери і зміни
"Так, повинні з'явитися лідери, особистий приклад яких стане сигналом початку змін. Але і суспільство має бути готовим змінюватися. І створювати запит на таких лідерів. І тільки одночасність цих процесів може дати результат"
Про мораль
"Ти не можеш зробити світ праведним, не будучи сам праведним"
Ситуація в країні
"Я розбирав особливості сьогоднішньої ситуації в Україні, чому ситуація така складна і чому не може бути якогось конкретного готового шляху, іноземного досвіду, який ми могли б взяти і просто перенести на себе. У нас багато особливостей, багато деталей, які обов'язково потрібно враховувати"
Про США
"Більшість людей, з якими я говорив про Америку, навіть не допускають думки, що можна поїхати вчитися в Стенфорд просто тому, що це найкраще для тебе проведення часу, краще перезавантаження, тому що дізнаватися щось нове - це важливо. Так, в Америці я займався пошуком себе і вчився, пізнавав нове.
Люди думають: "Ага, він поїхав вчитися політології та соціології, значить все це не просто так".
Святослав Вакарчук навчався у Стенфордському університеті у США за спеціальною "Програмою підготовки нових українських лідерів". Вивчає дієві судові системи, боротьбу з корупцією.
До Вакарчука позитивно ставляться 38% виборців, негативно — 12%, за результатами дослідження Київського міжнародного інституту соціології. До чинного президента Петра Порошенка позитивне ставлення є у 10% громадян, негативне — 71%.

Related

Політика 337979400556445454

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item