Каліфорнійський стартап створив чохол, який перетворює iPhone на детектор зброї

Каліфорнійський стартап створив чохол, який перетворює iPhone на детектор зброї
Додаток може сканувати людей
Стартап Royal Holdings випустив чохол під назвою SWORD для iPhone 8 Plus, який може виявляти приховану зброю і вибухові речовини.
Творці чохла запевняють, що це "детектор зброї і вибухових речовин, який може поміститися у вашій кишені", пише CNET.
Як відзначають розробники, чохол використовує звукові хвилі телефону як свого роду гідролокатор, щоб визначити, чи є у когось зброя, ніж або вибуховий пристрій. Корпус включає в себе масив з 18 антен, які можуть створювати профіль зображення на основі радіочастотних хвиль.
Якщо ця система дійсно працює, SWORD може потенційно зробити революцію в області безпеки, спрощуючи її, роблячи її менш нав'язливою і значно дешевшою, що зробить громадські місця більш безпечними.
"Ми розробили продукт, який може бути активним і фактично врятувати невинні життя. Це наша головна мета", - сказав колишній фахівець з розвідки Баррі Оберхольцер, який очолює Royal Holdings.
Поки неясно, наскільки ефективний SWORD. Оберхольцер сказав, що в серпні компанія почне демонструвати робочий прототип, а перша партія продуктів надійде клієнтам навесні 2019 року.
Вартість попереднього замовлення становить $950, а в роздріб пристрій буде продаватися по $1250. Щомісячна абонентська плата складе $30 доларів. Але Оберхольцер сказав, що компанія, незважаючи на високу ціну пристрою, вже отримала 8 000 попередніх замовлень від приватних охоронних компаній, казино і "одного дуже великого шкільного округу".
Чохол працює разом з фірмовим додатком. Ця програма може визначити, чи несе людина щось небезпечне, спираючись на свою базу даних про зброю і вибухові пристрої. Ранні тести не показали помилкових позитивних спрацьовувань. За словами Оберхольцера, компанія використовує штучний інтелект і машинне навчання для поліпшення бази даних.
Royal Holdings вирішила почати роботу з iPhone 8 Plus і Pixel 2 XL через їх розміри. Оберхольцер сказав, що не може використовувати Samsung Galaxy S9 або S9 Plus, тому що розміщення камери в цих гаджетах ускладнює складання чохла.

Related

Технології 2326568583771610918

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item