Назвали 3 речі, які найбільше псують зір

Назвали 3 речі, які найбільше псують зір

Кожна сучасна людина повинна особливо дбайливо ставитися до очей, оскільки вона проводить більшу частину життя за монітором комп'ютера та смартфоном. 
Очі піддаються великому впливу, пише Opticclub.
Науковці прогнозують, що до 2050 року близько 5 млрд людей матимуть проблеми з зором саме через такі навантаження.
Основою загрозою для очей є надмірний час роботи за комп'ютером.І попри те, що сучасні дисплеї не загрожують небезпечними випромінюваннями, очі піддаються сильному впливу.
Річ у тім, що зосереджені очі, забувають моргати з потрібною частотою. Це спричиняє пересихання слизової оболонки і підвищує стомлюваність очей. Рівень зору може знизитися через відсутність перерви для очей.
Згубно на зір впливає ультрафіолет. Сонячні промені, солярій загрожують розвитком передчасної катаракти. УФ-промені здатні спричинити помутніння кришталика ока.
Ігнорування вже наявної проблеми, до прикладу початковий ступінь короткозорості, далекозорості і астигматизму, теж не має позитивного ефекту для зору. Люди відмовляються носити окуляри. А перевтома очей спричиняє ще більше зниження зору.
Поганий настрій допомагає підвищити продуктивність на роботі. Такого висновку вчені дійшли, провівши спостереження за 95 добровольцями.
У межах дослідження піддослідних поділили на 2 групи: інтроверти й екстраверти. Позитивний вплив пригніченого емоційного стану на робочий процес виявили саме в останніх.

Related

Здоров'я 8403037288474710421

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item