Художниця створює дивовижні 3D-фотокартини у вишивці

Художниця створює дивовижні 3D-фотокартини у вишивці

У Вінницькому обласному художньому музеї відкрили виставку "Талан" майстрині з Нікополя Яни Кулєшової. В експозиційному залі представлена 21 робота виконана в авторській техніці.
Останні два роки майстриня займається вишивкою з ефектом 3D. Вона поєднує різноманітні техніки вишивки, олійний і акриловий живопис та кольорові фото, пишет vinnitsa.info.









Серед робіт є ікона "Покрова Пресвятої Богородиці" над якою майстриня працювала понад 6 місяців. Використовувала вона золоті нитки, бісер та напівкоштовне каміння.
"Виставка майстрині з Нікополя надзвичайно цікава та оригінальна. Тому що Яна Кулєшова використовує сучасну авторську техніку, це є поєднання фото на полотні, живопису акрилового і олійного також різноманітної техніки вишивки. Все це є присутнє у її роботах і завдяки чого створюється ефект тривимірності. Фактично це поєднання живопису, вишивки та фотодруку" - розповів старший науковий співробітник вінницького обласного художнього музею Павло Медончак.
У 2017 році Яна Кулєшова стала рекордсменкою України в категорії "Мистецтво", рекорд – "Найбільша колекція картин із 3D-ефектом, створених вишивкою по авторським фотографіям".
Британський кондитер Ханна Едвардс пече настільки дивовижні торти, що їх навіть жаль їсти. Вони мають форму тварин, котрі здаються живими.
Її роботи свідчать про неабиякий талант майстра. Хоча є й люди, які називають розрізання цих тортів варварством.

Related

Суспільство 3532622433448548389

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item