Відпочинок на краю світу: 5 готелей незвичайної краси

У відпустці часто хочеться відгородитися від усього світу. Для цього потрібно вибрати місця, де мало відпочиваючих, наприклад готелі-самітники. Дістатися до них можна хіба що на вертольоті чи катері.
Щоб втекти від шуму мегаполісів, варто вибирати відокремлені острова, важкодоступні вершини гір і інші затишні куточки планети
Minaret Station, Озеро Ванака, Нова Зеландія
Автор: his.ua
Відпочинок на краю світу: 5 готелей незвичайної краси
Готель в південних Альпах Нової Зеландії знаходиться на початку льодовикової долини. Виглядає він як сільська ферма, угіддя, площа якого охоплює тисячі квадратних метрів.
Інтер'єр оформлений в класичному стилі з великою кількістю килимків з овчини, пледів і іншого. Програма для гостей маєтку насичена походами, риболовлею, їздою на гідроскутерах, катанням на лижах в горах і польотах на вертольоті над територією Minaret Station і прилеглими пляжами Fiordland National Park.
Прогулянки і походи завжди супроводжуються ситними обідами і вечерями.
Talus Lodge, Британська Колумбія, Канада
Автор: his.ua
На висоті 2 316 м у канадських Скелястих горах, поруч з Banff National Park і континентальним водоспадом, можна дістатися тільки на вертольоті з Канмор.
Гостьовий будинок Talus Lodge здатний розмістити до 12 гостей за один раз. Там можна покататися на санях, пройтися на лижах і багато іншого. Програма перебування також включає в себе походи на прилеглу гору Ассінібоін, гору Сер Дуглас і гору Бердвуд.
Для опалення тут використовують дров'яні печі, а для приготування їжі - пропан. Електрика в Talus Lodge виробляють сонячні батареї.
Tikchik Narrows Lodge, Wood-Tikchik State Park, Аляска
Автор: his.ua
Заклад був відкритий в 1969 році як один єдиний будиночок для тих, хто приїжджав в ці місця для занять спортивною риболовлею. Знаходиться на відстані більше 48 тис. км від будь-яких доріг. Це робить гостьовий будинок доступним тільки на гідролітаку, який відправляється з Ділінгама на південному заході Аляски.
Це місце досі користується попитом у найвідданіших фанатів рибалки.
Nimmo Bay, Британська Колумбія, Канада
Автор: his.ua
Це одне з перших готельних поселень подібного типу в світі. Він розташований посеред великого тропічного лісу в Британській Колумбії і оточений гранітними передгір'ями. До нього потрібно летіти в Порт-Харді, що знаходиться на острові Ванкувер. Там беруть вертоліт або гідролітак, який допоможе вам дістатися до цього відокремленого місця.
По суті, Nimmo Bay - це захований від усіх міні-курорт, що складається з дев'яти дерев'яних будиночків, шість з яких стоять на палях на березі озера.
CMH Bobbie Burns, Альберта, Канада
Автор: his.ua
Цей гостьовий будинок для лижників знаходиться на відстані 15-хвилинної перельоту від Калгарі. Це місце відоме серед лижників-екстремалів і всіх тих, хто любить складні траси. У самому гостьовому будинку обладнана тренувальна альпіністська стіна, ігрова кімната, масажний салон, сауна і винний льох з хорошою колекцією.

Related

Цікаво 9090332682285634515

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item