Безхатько з ножем напав на 72-річну жінку

У Болграді Одеської області бездомний з ножем напав на 72-річну жінку в її будинку, порізав ножем і пограбував.
Раніше нападник допомагав пенсіонерці по господарству. Дізнавшись, що чоловік має відкриту форму туберкульозу, жінка попросила його більше не приходити. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.
Автор: ГУНП в Одеській області
Безхатько з ножем напав на 72-річну жінку
Бездомний з ножем напав на 72-річну жінку в її будинку, порізав ножем і пограбував
"Чоловік був вхожий в будинок 72-річної жінки. Вона просила його більше не приходити. Однак, ігноруючи прохання жінки, зловмисник проник на територію домоволодіння через паркан і почав просити у неї гроші. Коли потерпіла сказала, що грошей немає, зловмисник завдав їй кілька ножових поранень в шию. Після чого забрав під подушкою 300 гривень та мобільний телефон і зник", – йдеться в повідомленні.
Про напад правоохоронцям повідомила сусідка потерпілої. Через кілька годин після інциденту поліцейські затримали 53-річного бездомного. Саму ж постраждалу з ножовими пораненнями госпіталізували до лікарні.
Автор: ГУНП в Одеській області
Бездомний з ножем напав на 72-річну жінку в її будинку, порізав ножем  і пограбував
Бездомний з ножем напав на 72-річну жінку в її будинку, порізав ножем і пограбував
Правопрушника затримали. За фактом розбою відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.
У селі Леонівка на Київщині психічно хворий чоловік задушив, зґвалтував, пограбував і підпалив літню жінку. Трагедія сталася у ніч проти 11 липня. До будинку 83-річної односельчанки чоловік 32 років потрапив через вікно.

Related

Гаряча новина 6547937495719225905

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item