Чоловік насадив поліцейського на вила

Чоловік насадив поліцейського на вила

Чоловік напав з вилами на інспектора групи реагування місцевого відділу поліції у селі Стовпець Дубенського району на Рівненщины. Він спочатку наніс кілька ударів вилами по службовому авто, потім поранив поліцейського.
"До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що на вулиці Шевченка у неї виник конфлікт із сусідом. Вже під час спілкування зі свідками події, ті повідомили правоохоронцям, що 33-річний дебошир має при собі незареєстровану вогнепальну зброю та разом із товаришем напередодні залякував нею людей", – повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.
Чоловіка, на якого вказували очевидці, застали за місцем проживання. Той перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння поводився агресивно й заперечував наявність зброї. Коли інспектор групи реагування повернувся до службового авто, нетверезий зловмисник вихопив вила й наніс спочатку кілька ударів по транспортному засобу. А потім - у поліцейського. Нападник з місця події втік.
Менш як за годину чоловіка затримали і вилучили незареєстровану рушницю. Потерпілого 25-річного сержанта поліції госпіталізували до травматологічного відділення із колотим пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку. Зі слів медиків, його стан – середньої тяжкості.
За фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування за ст. 348 Кримінального кодексу України.
"Поліцейські готують матеріали для повідомлення чоловікові про підозру в вчиненні тяжкого злочину й обрання міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років", - додають у поліції.
У Берегові на Закарпатті правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вбивства 30-річної ромки. На цьому етапі працівники поліції не знайшли мотивів вбивства, повязаних із гендерною, расовою чи іншою дискримінацією, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Related

Гаряча новина 6149606840711391242

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item