У Києві затримали грабіжника, який утік з-під арешту і вбив чоловіка

Тіло знайшли в Голосіївському районі

На час слідства підозрюваному обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У столиці затримали вінничанина, який утік з-під домашнього арешту за грабіж і вбив чоловіка. Як уточнили в поліції, за пограбування киянки суд обрав зловмиснику запобіжний захід, який передбачав перебування за місцем реєстрації.
Однак чоловік проігнорував рішення суду і повернувся до Києва, де повторно скоїв тяжкий злочин.
До чергової частини Голосіївського управління поліції звернувся місцевий рибалка. Він повідомив, що в очереті на березі річки виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група і кінологи.
Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, під час обстеження території поліцейські виявили чоловіка з травмами голови і тіла. Вони встановили його особу, це 33-річний житель Хмельницької області, який останнім часом жив у столиці. Також правоохоронці опитали свідків і з'ясували, що напередодні в кафе відпочивала компанія чоловіків - і між двома з них виник конфлікт.
"Сварка переросла в бійку, далі вони покинули приміщення і продовжили з'ясовувати стосунки біля водойми. В результаті один з чоловіків задушив опонента, забрав у нього з кишені 300 грн, телефон і втік", - зазначив Волошин.
Підозрюваним у вбивстві виявився 22-річний житель Вінниці, який у березні цього року скоїв грабіж. Поліція затримала зловмисника біля Святошинського райсуду. Він з'явився туди підозрюваним у раніше скоєному грабежі. Чоловікові оголошено підозру в скоєнні умисного вбивства.
На час слідства підозрюваному обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Рані в Києві затримали біглого із зали суду Миргорода злочинця.

Related

Гаряча новина 6929563114597869851

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item