У Харківській області ліквідували канал незаконної міграції

У Харківській області ліквідували канал незаконної міграції
Правоохоронці ліквідували транзитний канал незаконної міграції іноземців

Всього затримано 49 незаконних мігрантів з Бангладеш, В'єтнаму, Афганістану, Сомалі, Пакистану, Непалу і М'янми.

У Харківській області ліквідовано транзитний канал незаконної міграції іноземців з Південно-Східної Азії в Росію і далі до українсько-угорської та українсько-польської ділянки кордону через Одесу і Київ. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

Як з'ясували правоохоронці, маршрут затриманих іноземців починався з Росії. Туди вони прибували легально, в тому числі на ЧС-2018 з футболу під виглядом вболівальників, а далі за допомогою переправників транзитом використовували Україну з наміром незаконно потрапити до країн Західної Європи.

"Днями в ході спільної операції, в Харкові правоохоронці затримали організаторів даного каналу разом з численними помічниками і черговою групою незаконних мігрантів, серед яких дев'ять громадян Бангладеш, Непалу і М'янми. "Мандрівників" намагалися незаконно переправити через Харків і Київ в Польщу", - повідомляють в ДПСУ.
Всього в період з лютого 2018 року було задокументовано 11 епізодів протиправної діяльності з боку 22 осіб, причетних до функціонування даного каналу незаконної міграції, які діяли на території чотирьох областей України.

Всього затримано 49 незаконних мігрантів з Бангладеш, В'єтнаму, Афганістану, Сомалі, Пакистану, Непалу і М'янми.

Як раніше повідомлялося, з початку введення безвізового режиму 11 червня 2017 року в країнах Євросоюзу було затримано майже 32 тисячі неврегульованих мігрантів з України.

Related

Події в Україні 8835799786236775331

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item