Серед тих, хто отруїв Скрипалів, була жінка – ЗМІ

Серед тих, хто отруїв Скрипалів, була жінка
Скрипалів могла отруїти група із шести осіб на чолі із жінкою

Британська газета Daily Mail заявила, що Сергія і Юлію Скрипалів отруїла група з шести осіб під керівництвом жінки з військової розвідки РФ.

Отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері організувала група з шести осіб на чолі з жінкою із російської військової розвідки. Про це пише Daily Mail з посиланням на джерело в розвідувальних службах.
Таке припущення виникло після свідчень брата потерпілого стосовно недавнього інциденту з отруєнням в Еймсбері Метью Роулі, який заявив, що місяць тому 45-річний Чарлі Роулі та його партнерка 44-річна Дон Стерджес підібрали в парку флакон із парфумами, в якому була нервово-паралітична речовина, і розпорошили на себе.
"Версія з флаконом для духів підтверджує припущення про те, що жінка входила до групи з шести осіб, які здійснили атаку на Сергія і Юлію Скрипалів у Солсбері 4 березня. Має сенс, що жінка-офіцер могла бути частиною команди, відіграючи в ній ключову роль", - цитує видання джерело в розвідці.
Нагадаємо, в березні колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені непритомними на лавці біля торгового центру в британському Солсбері. Нещодавно вони вийшли з коми і почали одужувати.
Великобританія звинуватила Росію в причетності до отруєння Скрипалів нервово-паралітичним речовиною Новичок. Москва усі звинувачення відкидає.

Related

Події у світі 7341053167254429836

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item