Скандальний ролик Порошенка: поліцейські затримали Приходько по дорозі на суд

Скандальний ролик Порошенка: поліцейські затримали Приходько по дорозі на суд

Суд співачки Анастасії Приходько проти продюсерського центру, що використав артистку у політичній агітації за Петра Порошенка, перенесли на 15 серпня.
Про це повідомляє ТСН
Причиною перенесення стало те, що сторона виконавиці не отримала листа з офіційною позицією відповідача, з якою має ознайомитись.
Лист було надіслано 17 липня, але він поки ще не дійшов. Крім того, сторона продюсерського центру не була присутньою на засіданні.
Адвокат співачки Іван Клечановський заявив, що вони вимагають у продюсерського центру відшкодування матеріальної та моральної шкоди.
"Компенсація за неправомірне використання персонажу Анастасії Приходько – 521 тисяча 220 грн і моральне відшкодування, на сьогодні, 1 грн, оскільки невідома позиція відповідача", - сказав він про вимоги Приходько журналістам.
Натомість, сама співачка заявила, що її зупинила поліція перед в'їздом у Київ і тримала там годину, повідомляє журналістка Ан Жюлак у Facebook.
"Типу перевіряли, чи не крадена машина. Протоколи не склали. Вона запізнилась на суд.
Сьогодні мало бути перше засідання. Його перенесли", - пише журналістка.
Раніше співачка Анастасія Приходько заявила, що не давала своєї згоди на участь у промо-відео на підтримку Петра Порошенка.
Режисер Ахтем Сеітаблаєв також розповів, що не знав про політичний характер ролика.
Відео з назвою "Йдемо вперед. Петро Порошенко" з'явилося на телебаченні та в мережі. Розповідає про останні політичні досягнення глави держави. Ролик вилучили з мережі YouTube.

Related

Політика 4217574034222057014

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item