Трамп висловив готовність до припинення роботи уряду

Трамп висловив готовність до припинення роботи уряду
Дональд Трамп закликав перейти до системи імміграції на основі якості
Президент США Дональд Трамп висловив готовність до припинення роботи федерального уряду, якщо Демократична партія не проголосує за законопроект про охорону кордонів.
"Я буду готовий до "шатдауну" уряду, якщо демократи не дадуть нам голосів за безпеку кордонів, що включає і Стіну! Необхідно позбутися лотереї, системи "ловити і відпускати" і, нарешті, перейти до системи імміграції на основі якості! Нам потрібні хороші люди, які приїжджають в нашу країну!", - написав Трамп у Twitter.

I would be willing to “shut down” government if the Democrats do not give us the votes for Border Security, which includes the Wall! Must get rid of Lottery, Catch & Release etc. and finally go to system of Immigration based on MERIT! We need great people coming into our Country!

Більш жорска міграційна політика була одним з передвиборчих гасел Трампа. 25 січня, через п'ять днів після інавгурації, Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою, звідки до США прибувають числені мігранти. Утім Конгрес досі не виділив необхідні гроші.
У вересні 2017 року у США на кордоні з Мексикою почали будувати прототипи стін.



Related

Події у світі 1044474811751463989

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item