У дитсадку Маріуполя дитину нагодували кашею з хробаками - ЗМІ

У дитсадку Маріуполя дитину нагодували кашею з хробаками
Каша з хробаками

Директор дитсадка не розуміє, як таке могло статися, і стверджує, що цей випадок був один.

У дитячому садку №119 міста Маріуполь на Донеччині дитині на сніданок дали кашу з хробаками. Про це повідомляє УНН з посиланням на матір дитини Вікторію Скляр у вівторок, 31 липня.
Зазначається, що жінка пізно прийшла в дитсадок і попросила дати її дитині поснідати окремо. У тарілці з кашею вона побачила черв'яків.
"Половину тарілки з кашею дитина вже з'їла, тільки потім, перевернувши, я помітила в каші черв'яків. Показала це няні, але вона не дуже здивувалася і спокійно відповіла: що мені дали на кухні, те я й поставила на стіл", - розповіла мати постраждалої дитини.
Завідувач дитсадком №119 Лариса Поліщук стверджує, що це перший такий випадок. Вона не розуміє, як комахи могли опинитися в їжі. За її словами, їжа завжди попередньо перевіряється співробітниками на смак і зовнішній вигляд.
"Я розумію, що це ненормально, тим більше в дошкільному закладі. Не маємо уявлення, як це могло статися. Випадок поодинокий. Більше ні в кого в тарілках комах не було знайдено. Нічого не зайшли як у каструлі, де кашу готували, так і в мішках, де зберігалася крупа", - запевнила Поліщук.
У дитсадку пообіцяли посилити контроль за продукцією, що поставляється від постачальників, за зберіганням продуктів харчування і за технологією приготування їжі.

Раніше повідомлялося, що комісія Міноборони виявила у військовій частині в Києві 176 тонн непридатної для вживання тушківки. Договір про закупівлю був укладений з товариством з обмеженою відповідальністю Укрпродакорд.
Нагадаємо, на Новий рік в Іркутській області РФ дітям-пільговикам роздали солодкі подарунки з червивими цукерками. Такі кондитерські набори від губернатора були отримані по лінії соціального захисту.

Related

Суспільство 5381475014478839628

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item