Прикордонники розповіли про хитрощі контрабандистів

Прикордонники виявили замаскований у траві імітатор слідів лося

Прикордонники на кордоні з Польщею знайшли імітатори слідів лося, які, ймовірно, використовують контрабандисти.

Співробітники Держприкордонслужби під час патрулювання відрізку відділення Новогрузьке знайшли поблизу державного кордону пакет, у якому був захований імітатор слідів лося. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України в неділю, 15 липня.

Пакет був замаскований у траві. "Швидше за все, винахідливий ділок збирався використовуватися ці сліди для незаконного перетину кордону", - повідомляє прикордонна служба.

Пристосування вилучено в установленому порядку, його власника поки що не встановили.


У Держприкордонслужбі зазначили, що контрабандисти вдаються до різних способів незаконного переправлення товарів через кордон.

"Днища, паливні баки, колеса і стелі транспортних засобів правопорушники повністю упаковують сигаретами. Іноді зустрічаються більш креативні контрабандисти, які ховають товар у вугіллі, рулонах паперу, пиломатеріалах, в салі, глині, серед іграшок і навіть тварин. Через "зеленку" намагаються переправити тютюнові вироби за допомогою квадрокоптера, човнів або вбрід водою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман стверджує, що оголошена урядом "війна з контрабандою" привела до зростання надходжень на 70-80 млн грн на добу.

Related

Події в Україні 3019302789856152427

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item