СБУ затримала 11 антиукраїнських пропагандистів, які влаштовували провокації через соцмережі

СБУ затримала 11 антиукраїнських пропагандистів, які влаштовували провокації через соцмережі
На техніці зловмисників були виявлені вказівки від російських спецслужб
Служба безпеки України викрила в п'яти областях країни діяльність 11 прокремлівських пропагандистів, які через соціальні мережі займалися антиукраїнськими провокаціями.
"Оперативники спецслужби задокументували протиправну діяльність шести жителів Одеси, двох - Київської області, жителя Бахмута Донецької області та жителів Чернівецької та Івано-Франківської областей, які були адміністраторами антиукраїнських спільнот у російських соціальних мережах ВКонтакті і Однокласники", - розповіли у СБУ.
Як повідомляється, за вказівкою з Росії вони розміщували у соцмережах матеріали з закликами до зміни кордонів України і пропагандою проросійських терористичних організацій "Л/ДНР".
"За антиукраїнську діяльність зловмисники отримували грошову винагороду від російських кураторів. Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання адміністраторів співробітники СБ України виявили комп'ютерну техніку та мобільні пристрої з доказами розміщення антиукраїнських матеріалів і отримання вказівок від російських спецслужб", - додали у відомстві.

Related

Гаряча новина 4447564835803383724

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item