Біля берегів Африки пропав танкер із 19 моряками на борту

Біля берегів Африки пропав танкер із 19 моряками на борту
Востаннє екіпаж танкера виходив на зв'язок вночі 14 серпня
Біля берегів Африки в Гвінейській затоці пропав танкер Pantelena IMO 9321469, в екіпажі якого 17 громадян Грузії і два громадянина РФ, повідомляє прес-служба МЗС Грузії.
"Перевозив нафту танкер Pantelena IMO 9321469, на борту якого було 17 грузинських моряків, не виходить на зв'язок з уже п'ять днів, в останній раз він перебував в Гвінейській затоці", - йдеться в повідомленні.
У МЗС уточнили, що судно ходить під прапором Панами. В останній раз танкер виходив на зв'язок 14 серпня, коли перебував в Гвінейській затоці біля західного узбережжя Африки.
Відзначається, що обставини пропажі танкера з'ясовують в міністерстві економіки, агентстві морського транспорту і МЗС Грузії. Крім того, розслідуванням зникнення судна займається суднобудівна компанія Lotus Shipping з Греції.
"Ми, представники компанії Lotus Shipping, не покладаючи рук, робимо все, щоб прояснити ситуацію, так як безпека перебуває на борту судна екіпажу для нас головний пріоритет", - цитує Інтерфакс-Україна заяву, поширену грецької судостроітельнойя компанії.
При цьому в Lotus Shipping просять представників медіа враховувати стан членів сімей перебувають в танкері осіб "і в цей важкий період не поширювати інформацію, що стосується імен і прізвищ моряків".

Related

Події у світі 8150409480433436020

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item