Кількість загиблих під час землетрусу в Індонезії перевищила 80

Кількість загиблих під час землетрусу в Індонезії перевищила 80
На острові були евакуйовані тисячі людей, їх розмістили в притулках
Кількість загиблих у результаті землетрусу, що стався на острові Ломбок в Індонезії, зросла до 82, передає Reuters з посиланням на департамент по боротьбі зі стихійними лихами.
Як повідомляється, більшість загиблих - жителі північних і західних районів Ломбока. На острові були евакуйовані тисячі людей, їх розмістили в притулках.


Міністр внутрішніх справ Сінгапуру Касівісванатан Шанмугам, що знаходиться в Ломбок з офіційним візитом, написав у своєму Facebook, що був у номері свого готелю на 10-му поверсі, коли стався землетрус.
"Несподівано кімнату почало сильно трясти, стіни тріснули, було майже неможливо встати. Я чув крики. Спустився вниз по сходах, поки будинок ще трясло. На час відключилася електрика", - розповів він.
Раніше повідомлялося про 40 загиблих.
Нагадаємо, в неділю, 5 серпня, на індонезійському острові Ломбок стався землетрус магнітудою 7. Епіцентр землетрусу знаходився в 18 кілометрах на північний схід від району Ломбок на глибині 15 кілометрів. Після першого струсу були зафіксовані ще близько 20 підземних поштовхів.
Геологічна служба США попередила про можливість цунамі, але потім скасувала попередження. Місцеве управління по ліквідації наслідків стихійних лих попередило жителів острова триматися подалі від прибережних районів і берегів річок.






Related

Події у світі 3527493944424276821

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item