Трамп оцінив вплив мит на економіку Китаю

Трамп оцінив вплив мит на економіку Китаю
Трамп заявив про ефективність мит щодо Китаю

Американський президент висловив задоволення від того, який ефект мають торгові мита щодо Китаю. 

Президент США Дональд Трамп заявив, що введені стосовно Китаю торгові мита працюють краще, ніж будь-хто міг припустити.
"Тарифи працюють набагато краще, ніж будь-хто очікував. Ринок Китаю впав на 27% за останні чотири місяці, і вони ведуть з нами переговори. Наш ринок найсильніший, ніж будь-коли раніше, й надалі він ефективно зростатиме після того, як ці жахливі торгові угоди будуть успішно переглянуті. Америка в першу чергу! " - написав лідер США у Twitter.
Трамп також зазначив, що мита показали хороший вплив на американську металургійну промисловість.
"Китай, якому вперше випало з нами не справитися, витрачає грошву на рекламу і піар, намагаючись переконати і залякати наших політиків, щоб вони вступили зі мною в боротьбу з приводу мит - тому що вони по-справжньому переступають їхню економіку. Аналогічне й у інших країнах. Ми перемагаємо, ми мусимо бути сильними!" - заявив він.

Tariffs are working far better than anyone ever anticipated. China market has dropped 27% in last 4months, and they are talking to us. Our market is stronger than ever, and will go up dramatically when these horrible Trade Deals are successfully renegotiated. America First.......
Нагадаємо, у липні США встановили мита 25% на загальну суму в 50 млрд доларів на імпорт деяких китайських товарів. Пізніше Китай вжив відповідних заходів, підвищивши мита на 659 американських товарів до 25%.
У зв'язку з цим Китай розпочав розгляд у Світовій організації торгівлі. А Трамп пригрозив ввести мита на імпорт усіх китайських товарів у разі потреби.

Related

Економіка 1806257790426212320

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item