З рекордної кількості дерунів створюють карту України

У місті Бар Вінниччини сьогодні під час фестивалю BARLAND до Дня Незалежності створять рекордну карту України з дерунів.

Автор: Tochka.net
З рекордної кількості дерунів створюють карту України
27 років Незалежності: З рекордної кількості дерунів створюють карту України
"Будуть відбудуться різні заходи, але найсмачнішим в усіх сенсах буде встановлення національного рекорду України "Найбільша карта з дерунів". Досі національний рекорд становила карта нашої країни з 5041 млинця. Ми заявили 6,5 тисяч, а плануємо напекти й використати для своєї аж 8 тисяч дерунів", - повідомила Укрінформу начальник відділу культури й туризму Барської районної державної адміністрації Людмила Гапонюк.
Встановлення рекорду відбудеться о 15.00 на центральній площі міста Бар. Зафіксують його представники "Книги рекордів України" в категорії "Найбільший виріб" у номінації "Найбільша карта з дерунів".
Деруни для рекордної їстівної карти України заздалегідь приготують працівники культури району. Усі – за класичним рецептом. Після фіксування рекорду ними пригощатимуть усіх охочих.
Організатори заходу – відділ культури і туризму Барської РДА – вже підготували макет карти розміром три на чотири метри. Кожну область на ньому відділено стрічками, а готову карту з дерунів прикрасять квітами, калиною і написом "З Днем народження, Україно!".
Українські зірки до 27-річниці Незалежності України створили відеоролик, щоб нагадати світові про глибоке коріння української нації.
У записі ролика під назвою " Нам не 27" разом з радіостанцією "Країна ФМ" взяли участь Олександр Положинський, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Валерій Харчишин, Тарас Тополя, Ахтем Сейтаблаєв, Ірма Вітовська, Олег Скрипка, Іван Леньо, Наталка Карпа та Сергій Танчинець.

Related

Суспільство 2272516370240559154

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item