Поліція показала уривок пограбування ломбарду у Києві та розповіла про підготовку злочину

Поліція показала уривок пограбування ломбарду у Києві та розповіла про підготовку злочину
Під час пограбування зловмисники застрелили охоронця
Правоохоронці оприлюднили відео з уривком збройного пограбування ломбарду на вулиці Данила Щербаківського у Києві.
"Нападники вбили охоронця та забрали ювелірні вироби. За попередньою інформацією представників магазину, сума збитків становить близько п'яти мільйонів гривень. Згодом автомобіль, який використовували зловмисники, знайшли спаленим на території гаражного кооперативу у Солом'янському районі", - розповіли у Нацполіції.
При цьому, за словами поліцейських, пограбування було добре спланованим.
"Вони вибрали зручний час, коли у місті не буде заторів, прорахували шляхи відходу і місце відстою машини. Навіть той факт, що спалили автомобіль, який використовували під час нападу, говорить про те, що вони намагалися знищити речові докази: саме у салоні виявили зброю", - повідомили у відомстві.
Там також зазначили, що поведінка зловмисників дає підстави вважати, що "вони попередньо робили розвідку місця скоєння злочину і місця знищення автомобіля, оскільки під час пересування по території гаражного кооперативу прикривали обличчя, щоб їх не зафіксували камери відеоспостереження".
"Нападники - не українці: між собою вони спілкувалися іноземною мовою, а до охоронця та продавця один з них звертався російською", - додали у поліції.
Раніше повідомлялося, що 12 серпня біля станції метро Нивки у Києві троє озброєних невідомих пограбували ломбард, застреливши при цьому його охоронця.

Related

Гаряча новина 8056102667471595797

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item