Вчені виявили надзвичайну користь кетчупу

Вчені виявили надзвичайну користь кетчупу
Кетчуп запобігає розвитку раку. Усе завдяки високій концентрації антиоксидантів, які благотворно впливають на мікрофлору кишечнику і захищають від пошкодження клітини організму.
Свіжі помідори таким ефектом не володіють. Усе тому, що кількість антиоксидантів у них замала: концентрація цих речовин стрімко зростає саме після термічної обробки. Пише відоме британське видання Daily Mirror.
Як показало дослідження іспанських вчених, наявний у кетчупі антиоксидант уповільнює розповсюдження ракових клітин і призводить зрештою до їхньої загибелі.
Наразі науковці ще планують провести додаткові дослідження. Якщо все пройде успішно, томатні соуси почнуть рекомендувати для профілактики раку шлунку.
Раніше розповіли, що стиглі помідори зміцнюють кістки. Усе завдяки високому вмісту в цих фруктах антиоксидантів. Завдяки своєму складу, томати також покращують метаболізм й уповільнюють процеси старіння.

Related

Здоров'я 1315683317920589065

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item