Чоловік убив і заховав у шафі колишню дружину


В Бориславському районі Львівщини 35-річного чоловіка підозрюють у вбивстві колишньої дружини. За версією слідства, він ударив жінку 15 разів ножем. Тіло сховав у шафі.
Відомо, що чоловік і жінка були розлучені, але продовжували жити разом. Виховували 5-річну доньку. На момент вбивства дівчинка була на вулиці. Потім чоловік забрав дитину і пішов до товариша. Жінку кинулися шукати родичі, які кілька днів не могли до неї додзвонитися, йдеться на сайті ТСН.
"Чоловік був напідпитку. Через це між колишнім подружжям виник конфлікт. У розпал сварки чоловік схопив ножа. Удари жінці наноси в область шиї та обличчя", - розповів Олександр Закутний, керівник Бориславського відділу поліції.
За словами сусідів, між колишнім подружжям і раніше виникали конфлікти. Жінку неодноразово бачили з синцями. Чоловіка взяли під варту. Розпочато судовий розгляд справи.
Житель міста Гола Пристань Херсонської області молотком вбив рідного сина. Тіло загорнув у матрац, після чого розібрав дерев'яну підлогу і закопав загиблого у пісок. Сусідам казав, що син поїхав на заробітки у Москву.

Related

Гаряча новина 3211025338836924826

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item