Бомба була закладена у лампу в кафе: ЗМІ розповіли подробиці ліквідації Захарченка

Бомба була закладена у лампу в кафе: ЗМІ розповіли подробиці ліквідації Захарченка
Без допомоги своїх встановити бомбу в Сепарі було практично неможливо
Вибуховий пристрій, який було приведено в дію в кафе Сепар у Донецьку, в результаті якого загинув глава "ДНР" Олександр Захарченко, за попередніми даними, було закладено в люстру або торшер у приміщенні, повідомляє газета Коммерсант з посиланням на неназвані джерела.
За словами співрозмовників видання, для того, щоб пристрій спрацював, досить було подзвонити по телефону. Ймовірно, що в момент вибуху вбивця глави "ДНР" знаходився поруч із кафе і бачив, коли Захарченко приїхав на місце.
"Донецькі силовики шукають можливих пособників серед найближчого оточення глави "ДНР", оскільки тільки там могли мати у своєму розпорядженні точні дані про його переміщення і плани. Саме кафе, за попередніми даними, належало начальнику охорони глави "ДНР", а з огляду на те, що в ньому часто бували високопоставлені гості, ретельно охоронялося. За даними силовиків, без допомоги "своїх" встановити бомбу в Сепарі було практично неможливо", - йдеться в повідомленні.
Як зазначається, Захарченко помер у результаті мінно-вибухової травми голови в лікарні, куди його доставила охорона. У кафе Сепар глава "ДНР", за інформацією співрозмовників видання, приїхав, щоб пом'янути Йосипа Кобзона. З ним Захарченко був особисто знайомий.
Нагадаємо, що 31 серпня в ресторані Сепар в окупованому Донецьку прогримів вибух. Внаслідок був убитий ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко. У результаті вибуху загинула ще одна людина, її ім'я не повідомляється. Також поранення отримали ще дев'ятеро осіб, серед яких "глава мінфіну" псевдореспубліки Олександр Тимофєєв і керівник молодіжної організації Оплот Донбасу, підпорядкованої угрупованню "ДНР", Волкова Наталія.
Як передають російські ЗМІ, похорон ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка відбудеться 2 вересня.
На місце Захарченко тимчасово призначений так званий "віце-прем'єр" Дмитро Трапезников.
На окупованій території Донецької області оголосили план Перехоплення, російсько-окупаційні війська підняті по тривозі у зв'язку з вбивством Захарченка.
Контрольовані Росією бойовики затримують людей на вулицях Донецька. Як повідомляється, арешти по всьому місту, вже відомо про вісьмох затриманих.

Related

Події в Україні 8773412338955501401

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item