У Польщі впав зі схилу український екскурсійний автобус: троє загиблих

У Польщі впав зі схилу український екскурсійний автобус: троє загиблих
Після падіння автобус кілька разів перевернувся
У Польщі розбився екскурсійний автобус, який перевозив туристів з України, у тому числі дітей, до Австрії, повідомив у суботу, 18 серпня, польський портал TVN24. Внаслідок трагедії, що сталася ввечері 17 серпня, 3 людини загинули та 51 була госпіталізована.
Автобму із українськими номерними знаками впав зі схилу у Підкарпатському воєводстві на південному сході Польщі, на державній дорозі №28 поблизу села Лещава-Долішня. Сайт nowiny24.pl інформує, що повідомлення про аварію надійшло до медиків о 22:10.
Дорога у цій місцевості складна, оскільки йде серпантином.
Автобус, що їхав до австрійської столиці – Відня, перевозив загалом 54 людини. На автодорозі з різким поворотом він вилетів з дорожньої смуги, зніс загороджувальні бар'єри на трасі, впав з високого трав’янистого схилу та декілька разів перекинувся. Автобус мав українську реєстрацію і перевозив туристів зі Львова. Він прямував до кордону зі Словаччиною.





Внаслідок аварії три людини загинули та 51 була госпіталізована. Дев'ять з них серйозно травмовані. За попередніми даними, постраждалі отримали переломи, травми хребта і внутрішніх органів.
Поліція в Ряшеві повідомила, що рятувальна операція тривала всю ніч. Рятувальники витягували з автобуса тіла. Особи жертв встановлюються.
Станом на ранок, 18 серпня, усіх постраждалих унаслідок ДТП госпіталізували до лікарень у Перемишлі, Ярославі, Леску, Сяноку, Устшиках Долішніх, Бжозові.

Related

Гаряча новина 1402097369781094994

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item