На смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика

На смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика
Мертвого новонародженого хлопчика знайшли в Шевченківському районі Києва.
Тіло у сумці виявили поряд зі сміттєвими баками на вул.иці Андрущенка, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.
"Тіло новонародженого хлопчика без видимих ознак насильницької смерті знаходилося у переносній сумці для немовлят. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлена причина смерті", - йдеться в повідомленні.
Поліцейські розшукали 32-річну матір немовляти. Вона родом із Сумщини. Знаходилася неподалік у нежитловому приміщенні. Спочатку сказала, що народила дитину у лікарні, а згодом розповіла, що малюк з'явився на світ у тому ж нежитловому приміщенні близько 4-ї ранку 17 серпня. За її словами, вранці за добу помітила, що хлопчик не подає ознак життя. Ввечері того ж дня вона поклала мертвого сина у сумку та винесла до сміттєвого баку. Повернувшись, продовжила вживати алкогольні напої.
Правоохоронці спілкуються із батьками хлопчика. За результатами експертиз буде прийняте процесуальне рішення у кримінальному провадженні.
Суд в Любліні заарештував 36-річну українку. Жінка народила дитину в туалеті на фабриці з переробки фруктів і овочів в Люблінському воєводстві й залишила її в пластиковому контейнері. Дитину вдалося врятувати.

Related

Суспільство 8987192189415116349

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item