Samsung 8K TV - 85 дюймів і 33 мільйони пікселів

Samsung 8K TV - 85 дюймів і 33 мільйони пікселів
Вам не потрібно в чотири рази більше пікселів, ніж 4K. Але, можливо, ви все одно захочете мати щось надзвичайне.

Готові чи ні, але перший 8К телевізор, широко доступний для громадськості, буде продаватися цієї осені.

Q900 стане найкращим QLED-телевізором від Samsung на 2018 рік. Це не зовсім як СТІНА, але він все одно величезний. 85-дюймовий екран Q900 запам'ятовується більш ніж 33 мільйонами пікселів, що в чотири рази перевищує роздільну здатність звичайних телевізорів 4K. Всі також очікують величезну ціну - наші найкращі припущення, за сумісництвом, становить 8 тисяч доларів, але Samsung не буде випускати інформацію про ціноутворення, поки телевізор не буде проданий у жовтні.

Звернення компанії до 8K, за словами компанії Samsung, полягає в тому, що з великими розмірами екрану вам знадобляться більш високі дозволи, щоб оцінити їх. Однак телевізор 8K насправді виглядає більш чітко, ніж 4K телевізор, однак, до цих границь не видно. Навіть при  величезних розмірах екрана, всі ці пікселі виглядають настільки вразливо.

Як ми багато разів розповідали про телевізори з 4K, це означає зменшення прибутку, коли мова йде про роздільну здатність. Людське око може бачити лише таку деталь, і додаткові пікселі, які ви можете розрізнити, в основному витрачаються даремно. Щоб отримати щось із вищої роздільної здатності та пропорційно менших розмірів пікселів, вам потрібно сидіти ближче, і дивитись один величезний телевізор або і два.

На сьогоднішній день існує безліч джерел 4K-розповсюдження, включаючи Netflix, Amazon, YouTube, Vudu та 4K Blu-ray диски, але в основному немає 8K фільмів або телевізійних шоу. Винятком є декілька відео YouTube, але Samsung не може сказати, скільки часу пройде, щоб Q900 міг їх відтворити. Для переважної більшості речей, які ви будете дивитися, Q900 має покладатися на підвищення вмісту стандартного HD та 4K вмісту.

Розширюючись до Q9S, показаний на CES, показаному на відео нижче, компанія Samsung заявляє, що вона повністю переробила масштабування на Q900 для 8 Кб. Він використовує новий 8K квантовий процесор та штучний інтелект для поліпшення текстури, плавних нерівних країв та зменшення шуму та розмивання. "База даних аналізує мільйони наборів вмісту з низьким і високим рівнем роздільної здатності та використовує машинне навчання для розробки алгоритмів", який використовується для підвищення масштабу, каже Samsung, і він може періодично оновлювати телевізор за допомогою вдосконалених формул.


Виходячи з математики гостроти зору людини, вам потрібно буде сидіти близько до 85-дюймового екрана 8K, щоб побачити будь-яку перевагу більшої роздільної здатності. Наприклад, чудовий калькулятор для домашнього кінотеатру Carlton Bale говорить, що вам потрібно буде сидіти на 3 фути або ближче (до екрана, що більше ніж на 7 футів по діагоналі), щоб побачити всю деталь 8 Кб і 5 футів або ближче, щоб побачити повну вигоду 4K. Інакше кажучи, від більш ніж 5 футів від вас не буде видно ніякої користі від телевізора 8 Кб порівняно з телевізором 4 Кб.

Виходячи з попередніх порівнянь 1080p із низькою роздільною здатністю та телевізорами 4K, я очікую, що будь-яке збільшення різкості буде незначним у кращому випадку.
View image on Twitter
So now that 8K TVs are coming for real we need an impressive name. I humbly suggest:

MEGA ULTRA HIGH-DEFINITION (MUHD)https://www.cnet.com/news/8k-tv-what-you-need-to-know/ 

Крім підвищення та роздільної здатності Q900 буде яскравим телевізором Samsung. Він може поширювати 4000 кд/м2 у висвітленні HDR, що майже вдвічі перевершує поточний Q9, і має призвести до пробивного HDR, особливо в комбінації з локальним затемненням локального повного масиву Q900. Його кількість затемнених зон "трохи" вище Q9, але, як завжди, Samsung не вказав ці дані.

У Q900 є всі інші аксесуари Q9, в тому числі режим оточуючого середовища, зовнішня панель вводу OneConnect з "невидимим" з'єднанням, сумісність HDR10 + та усі інтелектуальні телевізійні виправлення.

З іншого боку, Samsung не може підтвердити, що Q900 має вхідні дані з підтримкою HDMI 2.1, що очікувалось побачити на перших телевізорі 8 КБ, оскільки він забезпечує більшу пропускну здатність, ніж HDMI 2.0. Однією з особливостей HDMI 2.1, наприклад, є роздільна здатність 8 Кб при 60 кадрах в секунду. Речник Samsung заявив, що проблема полягає в тому, що специфікація тесту HDMI ще не була готова, тому він більше не міг коментувати. Я б не здивувався, якщо він отримає сертифікат (і зможе обробляти цю більшу пропускну здатність) в кінцевому підсумку. Ми побачимо.

Єдиний 8К телевізор Samsung заявив, що для США є 85-дюймовий Q900, але, як стверджували інші світові ринки, отримають менше 8 Кбіт / с телевізорів QLED, а саме 65, 75, 82 та 85 дюймів. Подальші подробиці не були відразу доступні.

Оскільки такий великий, 85-дюймовий Q900 не має прямої конкуренції на найвищому кінці телевізійного ринку. Флагманські телевізори конкурентів, а саме Sony Z9F та LG C8 OLED TV, максимально виходять на 75 і 77 дюймів відповідно. З цієї причини він, ймовірно, буде найкращим телевізором, доступним за своїм розміром, незалежно від того, чи може 8К помітно відрізнятись. Принаймні до появи LG 88-дюймовий 8K OLED.

Related

Технології 1700634672011542599

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item