Окрім Skype. Шість альтернативних мобільних додатків для відеодзвінків

Шість альтернативних мобільних додатків для відеодзвінків
Відчути в Facebook Messenger
Популярний клієнт Skype стає все складнішим і повільнішим, тому нажив собі конкурентів, змагатися з якими стає все важче і важче. Зібрали для вас кращі альтернативні додатки для здійснення відеодзвінків.
Завжди приємно не просто почути близьку людину, а й побачити її. Бездротові технології і швидкісний інтернет дозволяють робити це не тільки з дому, але і з будь-якої точки світу. А провести віддалену нараду або віртуально побувати на зустрічі тепер не проблема.

Google Duo

Простий мінімалістичний додаток від Google. За допомогою нього ви можете здійснювати звичайні дзвінки, відеодзвінки і залишати відеоповідомлення. Для його роботи потрібно залогінитися за допомогою облікового запису Google або мобільного телефону. Google Duo подивиться вашу телефонну книгу і покаже, хто з ваших контактів також користується додатком.

Hangouts

Ще один популярний додаток від IT-гіганта Google. Це їх флагманський месенджер, в якому можна створювати відеоконференцію до десяти чоловік і навіть пряму трансляцію в YouTube. Це потужний і зручний інструмент для створення ділових зустрічей і невеликих конференцій. Всі учасники відеоконференції можуть додавати в неї замітки з Keep і писати на спільній віртуальній дошці.

Viber

Популярний месенджер Viber, крім чатів і каналів, вміє робити безкоштовні відеодзвінки і навіть відеоконференції. Для створення відеоконференції потрібно зробити відеодзвінок абоненту, а потім додати в нього нових учасників. Відеоконференцію можна зашифрувати паролем.

Facebook Messenger

Додаток для відправки повідомлень в соціальній мережі Facebook також може надсилати файли, картинки, дзвонити і створювати відеоконференції. У ньому не потрібно додатково реєструватися, просто натисніть на іконку відеодзвінка у верхньому правому кутку у вікні чату і насолоджуйтеся спілкуванням з Facebook-френдами.

WhatsApp

Як же без WhatsApp. Найпопулярніший месенджер в світі теж вміє робити відеодзвінки. Груповий чат в ньому обмежений чотирма людьми. Під час розмови ви можете змінювати основну і фронтальну камери і слати повідомлення.

ZOOM Cloud Meetings

Важкоатлет серед групових дзвінків. В ньому можна створити конференцію до 100 чоловік одночасно. Додаток від самого початку було розроблено не як месенджер, а як відеочат. Він підтримує групові повідомлення, звукові повідомлення, в ньому є режим "за кермом" і відправка файлів, в тому числі з Google Диска і DropBox.

Related

Технології 1360776976181857741

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item