Британія перегляне візи інвестора та візи на проживання у понад 700 заможних росіян

Британія перегляне візи інвестора та візи на проживання у понад 700 заможних росіян
У візі відмовлятимуть особам, стосовно яких знайдуть докази серйозних фінансових порушень
Понад 700 заможним росіянам у Британії можуть відмовити у подовженні візи інвестора та візи на проживання в країні. У такий спосіб уряд намагається обмежити вплив Росії, яку звинувачує в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері, повідомляє The Guardian.
Крім того, британська влада перегляне тисячі інвестиційних віз, виданих іноземцям у 2008 році. За даними міжнародної правозахисної організації Transparency International, саме з 2008 року впродовж семи років сотні громадян Росії отримали візи інвесторів без належної перевірки капіталів.
У візі відмовлятимуть особам, стосовно яких будуть докази серйозних фінансових порушень. Так, у травні не подовжили візу російському олігарху Роману Абрамовичу.
Нагадаємо, 5 вересня поліція Великої Британії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів. Ними є громадяни РФ Олександр Петров і Руслан Боширов. Британська прем'єрка Тереза Мей заявила, що підозрювані в отруєнні росіяни працювали на російську військову розвідку.
Скрипалів отруїли нервово-паралітичною речовиною Новачок радянського виробництва в березні 2018 року. Екс-агента і його дочку вже виписали з лікарні після успішного лікування

Related

Події у світі 4875722805139844434

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item