Росія може піти на використання зброї масового ураження в Україні - експерт

Росія може піти на використання зброї масового ураження в Україні
Росія може піти на використання зброї масового ураження та ведення проти української армії нової форми бойових дій.
Про це розповів письменник, військовий експерт Валентин Бадрак, передає "Сегодня".
"Абсолютно не виключаю, що в контексті загострення американської-російської риторики, в контексті санкцій, і в тому числі серйозних змін позиції до РФ тієї ж Великої Британії, Путін може піти на подальшу ескалацію, в тому числі і на території України. Сьогодні навіть не безпідставно говорять про можливість Путіна застосувати зброю масового ураження на території України, з огляду на те, що це вже було зроблено на території країни Західної Європи, і цього не можна виключати", – сказав він.
За словами експерта, для України вкрай важливі завдання насамперед посилити свій оборонний потенціал, готуватися до різних путінських сценарієв щодо застосування різних видів зброї, в тому числі нових видів озброєння, а також нової форми ведення військових дій.
"Маю на увазі атаки з морських акваторій. Про це зараз необхідно серйозно задуматися українській владі", – зауважив Бадрак.
Петро Порошенко заявив, що Росія більше ніколи не буде диктувати Україні свою політику. Президент переконаний, що ми вийдемо переможцями з цієї боротьби.

Related

Суспільство 3286046058238222616

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item