Угорщина відпрацьовує на Закарпатті план Кремля - експерт

Угорщина відпрацьовує на Закарпатті план Кремля
Угорська влада хоче повернути під свій контроль територію українського Закарпаття. Для цього Будапешт діє за прикладом Росії під час анексії Криму.
Таке переконання висловив політичний експерт Олександр Мусієнко в ефірі "112 Україна".
"В України є причини для серйозного занепокоєння. зовнішня політика Угорщини переходить усі можливі межі... Абсолютно очевидно, [що Угорщина просуває] повзучу анексію території Закарпаття. Цей план був зрежисований і відпрацьований Кремлем. Вони його взяли на озброєння.
Правлячі режими Угорщини і певною мірою Польщі живуть поглядами, що треба переглянути результати Другої світової війни. Не може Угорщина змиритися з тим, що вони втратили Закарпаття. Говорячи про автономію, широкі права для місцевого населення, вони здійснюють не військового плану, але поступову експансію Угорщини на Закарпаття", - пояснив Мусієнко.
19 вересня в ЗМІ опублікували відео, на якому зафіксовано момент видачі громадянам України у консульстві Угорщини у Береговому угорських паспортів. Під час отримання паспорта громадяни України вголос присягають на вірність Угорщині. Крім того, консул пояснює, де необхідно користуватися українським паспортом, а де - угорським.

Related

Політика 5408343016066302100

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item