На Донбасі боєвики переміщують важке озброєння з порушенням лінії відводу - ОБСЄ

На Донбасі боєвики переміщують важке озброєння з порушенням лінії відводу - ОБСЄ
СЦКК спільно з ОБСЄ провели мониторинг ремонтно-відновлювальних робіт на сході України
На тимчасово окупованій території Донбасу зареєстрована значна кількість важкого озброєння невстановленого типу збройних формувань РФ, розміщених за межами виділених місць зберігання та з порушенням ліній відведення. Про це повідомляють у прес-службі ООС із посиланням на звіт СММ ОБСЄ.
За інформацією спостережувальної місії ОБСЄ, у населеному пункті Бугаївка зафіксовано 26 танків, 1 РСЗВ, 26 одиниць причіпної артилерії, 75 бойових броньованих машин, 4 ЗРК.
У Шимшинівці – 20 танків, 1 одиниця причіпної артилерії, 27 бойових броньованих машин. А у Мирному – 19 танків та 21 одиниця причіпної артилерії.
Зазначається, що бойовики продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Окупанти не надали представникам СММ ОБСЄ доступ для проведення моніторингу у районі Верхньошироківське.
Також повідомляється, що протягом 21 вересня 2018 року було здійснено координацію та супроводження виконання ремонтно-відновлювальних робіт у Луганській та Донецькій областях.
В Авдіївці розпочато аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації пошкоджень Південно-Донбаського водоводу, що виникли внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Тривають роботи з відновлення пошкоджених будинків місцевих мешканців, а також із забезпечення функціонування Донецької фільтрувальної станції (ДФС).
У Станиці Луганській продовжуються ремонтні роботи на розподільчій мережі водогону. У селі Артема здійснюється ремонт ліній електромереж Петрівського водозабору. У населеному пункті Золоте-4 розпочато роботи з відновлення лінії електромереж.

Related

Події в Україні 650264623730464092

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item