''Ніколи від цієї ганьби не відмиємося'': у Москві відкрито заявили про вторгнення в Україну

''Ніколи від цієї ганьби не відмиємося'': у Москві відкрито заявили про вторгнення в Україну
У мережу потрапило відео, на якому знято, як під час антиурядової акції в Москві, яка пройшла в неділю, 9 вересня, росіяни відкрито визнають вторгнення РФ в Україну.
Роликом на своїй сторінці у Twitter поділився користувач Алієв Ельдар. "Не чекав такого почути..." - написав у пості він.
Так, політик і ведучий програми "Де гроші?" на Youtube-каналі "Навальний Live" Володимир Мілов під час свого виступу запитав, на що йдуть величезні податки, які сплачує кожен житель країни. "На війну в Україні", - відповів сам собі.
"Ми вторглися до сусідньої держави, вбили там тисячі людей... Ми фінансуємо війну, ми ніколи від цієї ганьби не відмиємося", - продовжив протестувальник.



Не ожидал такого услышать... Митинг в Москве: «Мы вторглись в Украину, убили тысячи людей, мы финансируем войну, мы никогда от этого позора не отмоемся».
Відзначимо, під час акцій протесту, оголошених опозиціонером Олексієм Навальним, росіяни підняли питання підвищення пенсійного віку.
Як писали ЗМІ, під час мітингу в Москві лідер Ліберально-демократичної партії Росії, депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський напав на українця, після чого пообіцяв посадити його до в'язниці.

Related

Події у світі 4692512214299997041

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item