Лукашенко і Путін обговорили українську тематику

Лукашенко і Путін обговорили українську тематику
У Сочі відбулася друга за місяць зустріч Лукашенка і Путіна

Переговори сам на сам тривали понад шість годин і були важкими, але результативними, розповів Лукашенко.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розказав, що обговорив із російським колегою Володимиром Путіним політичну взаємодію та українську тематику, передає БелТА в суботу, 22 вересня.
Він розповів, що президенти на зустрічі в Сочі 21 вересня у форматі сам на сам обговорювали політичні питання, відносини Росії та Білорусі в рамках ЄАЕС, СНД, ОДКБ і подальше будівництво Союзної держави.
"Основна частина переговорів була сам на сам із президентом. Переговори тривали шість годин, навіть більше. І якщо відверто, то це були навіть не складні, а важкі переговори. Але результативні", - зазначив глава держави.
"Багато уваги ми приділили болючим питанням у рамках СНД, які стосуються наших обох держав. Насамперед - Україна. У дуже позитивному ключі був діалог", - заявив Лукашенко.
Він зазначив, що планує продовжити обговорення на саміті СНД і на Форумі регіонів Білорусі та Росії.
Зауважимо, це вже друга зустріч Лукашенка і Путіна за місяць. 
Раніше Лукашенко звинуватив Росію в недобросовісній конкуренції. На його думку, Москва не виконує зобов'язання в рамках Євразійського економічного союзу. Також білоруський президент доручив бізнесу знайти заміну російському ринку.

Related

Події у світі 7437514880155508779

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item