Ошпарила окропом: як покарали виховательку, яка скалічила дитину в сиротинці

Ошпарила окропом: як покарали виховательку, яка скалічила дитину в сиротинці

Виховательку Кіровоградського обласного будинку дитини Ганну Брайченко звільнили з роботи. Вона ошпарила окропом вихованця сиротинця, 1,5-річного Марка Кабанюка.
Чи понесе жінка кримінальну відповідальність – поки не відомо, слідство ще триває.
Хлопчик зараз абсолютно здоровий. У нього не спостерігається жодних відхилень у розумовому та фізичному розвитку. Від опіків залишився невеликий шрам на щоці. Дитина комунікабельна, грайлива. Про це кореспондентові розповів головний лікар дитячого будинку Петро Пастух.
"У нього були опіки першого і другого ступенів. Виписали хлопчика в задовільному стані. В даний час дитина в прекрасному стані", – сказав Пастух.
Після тривалого лікування Марка повернули у дитячий будинок, а не до прийомних батьків Ольги та Олександра Кабанюків. Їх та біологічну матір хлопчика Анастасіюзвинувачують у торгівлі людьми. За даними слідства, біологічна матір подарувала сина Кабанюкам.
Суди тривають 8 місяців. Якщо вину усіх трьох буде доведено – їх можуть ув'язнити на 15 років.
1,5-річного Марка в Кіровоградському обласному будинку дитини вихователька Ганна Брайченко, 61 рік, під час купання ошпарила окропом. Отримав опіки обличчя та потилиці ІІ ступеню, больовий шок. Вихователька хотіла приховати те, що сталося. Збрехала, що дитина впала з горщика та травмувала обличчя об палас.

Related

Суспільство 9047028477785862811

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item