Активіст Pussy Riot Верзілов звинуватив російські спецслужби в отруєнні

Активіст Pussy Riot Верзілов звинуватив російські спецслужби в отруєнні
Верзілов у німецькій лікарні Шаріте
Активіст Pussy Riot та видавець Медіазони Петро Верзілов заявив, що, на його думку, його отруїли російські спецслужби, "можливо ГРУ".
"Отруєння було настільки професійним, що це не дозволяє зробити інший висновок", - сказав він в інтерв'ю німецькому виданню Bild, припустивши, що на ньому тестували нову отруту.
Верзілов назвав дві можливі причини, за якими російські спецслужби могли вирішити його отруїти: акція Pussy Riot в фіналі Чемпіонату світу з футболу, а також його зв'язку з трьома російськими журналістами, убитими в Центральноафриканській республіці.
Активіст також зазначив, що хоче вийти з лікарні якомога швидше і повернутися в Росію.
Раніше повідомлялося, що російський активіст опозиційного руху Pussy Riot Петро Верзілов після ймовірного отруєння в РФ був доставлений до Берліна. Німецькі лікарі вважаютьдосить імовірним, що Верзілов був отруєний у Росії невідомою речовиною.
Його госпіталізували у важкому стані 11 вересня. Активіст прийшов до тями лише після трьох днів у реанімації.
Зазначимо, Верзілов став широко відомий після того, як зі ще трьома активістами Pussy Riot вибіг на поле під час другого тайму фінального матчу чемпіонату світу з футболу у Росії між збірними Франції та Хорватії.

Related

Події у світі 5171554123608514152

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item