Сенат США затвердив скандальну кандидатуру Бретта Кавано на посаду судді ВС

Сенат США затвердив скандальну кандидатуру Бретта Кавано на посаду судді ВС
Сенат підтримав кандидатуру Бретта Кавано
Сенат США проголосував за призначення кандидатури Бретта Кавано, якого підтримує президент Дональд Трамп на посаду судді Верховного суду.
За проголосувало 50 сенаторів, передає ВВС.
Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що протести проти затвердження на посадусудді Верховного суду Бретта Кавано були проплачені мільярдером Джорджем Соросом.
Нагадаємо, в столиці США Вашингтоні пройшла демонстрація проти затвердження кандидатури Бретта Кавано, якого звинувачують в сексуальних домаганнях, на посаду члена Верховного суду.
Раніше комітет з перевагою в один голос висловився за призначення Кавано членом Верховного суду. За це рішення проголосували 11 республіканців, 10 демократів були проти. Остаточне рішення має бути прийнято всім сенатом.
У зв'язку з розслідуванням намічене на початок жовтня голосування в сенаті було відстрочено.
У липні президент США Дональд Трамп вибрав своїм кандидатом на заміщення вакансії в Верховному суді Бретта Кавано.
Під час церемонії висунення Трамп заявив, що в країні "немає нікого більш кваліфікованого на цю позицію, і нікого більш гідного". На думку президента США, 53-річний Кавано володіє "бездоганними особистими якостями та неперевершеною кваліфікацією".
У вересні, за день до голосування в Юридичному комітеті Сенату США про його призначення, The Washington Post опублікувала статтю про професора психології з Каліфорнії Крістін Блейз Форд, яка звинуватила Кавано в спробі згвалтування на вечірці на початку 1980-х років. У тому ж місяці однокурсниця Кавано, з якою він навчався в Єлі, Дебора Рамірез звинуватила Кавано в непристойній п'яній витівці приблизно в ті ж роки.

Related

Події у світі 3123738964003056008

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item