КДБістська секта, ідіть сповідайтесь - у Раді освистали Вілкула

У Раді освистали Вілкула
Народні депутати освистали виступ колишнього "регіонала" Олександра Вілкула, який у своїй заяві образив Вселенського патріарха Варфоломія.
"Сьогодні руками українського парламенту було надано стамбульському патріарху [Варфоломію] хабар за його участь в українській президентській кампанії, передано українську історичну пам'ятку - Андріївську церкву. Я, Вадим Новинський, Нестор Шуфрич, Михайло Добкін і Михайло Папієв зареєстрували проект постанови, який зупинить рішення парламенту через кнопкодавство... Якщо влада дуже хоче віддячити стамбульському патріарху, для комфортного перебування цієї особистості в Україні ми... запропонували передати йому будівлю Адміністрації президента до 31 березня 2019 року [дати виборів]", - оголосив із трибуни Вілкул.
Його виступ заглушили вигуки колег "Ганьба!".
"Це приниження почуттів наших віруючих. Я говорив, що вони [колишні "регіонали"] біснуються. Підіть до церкви і сповідайтесь. Як ви смієте говорити з високої трибуни слова зневаги до Вселенського патріарха? Це гундяєвство демонструє, що це КДБістська секта... Не смійте такими словами говорити про одну з найсвятіших людей серед православних... Підіть на Афон, покайтесь і виженіть біса з себе, щоб більше він вас не сплутав", - відповів Вілкулу спікер Андрій Парубій.
18 жовтня Верховна Рада передала у користування Вселенському патріархату Андріївську церкву у Києві. Цю ініціативу президента Петра Порошенка підтримали 237 народних депутатів.

Related

Політика 1215634943007146005

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item