З'явилися кадри з місця приземлення капсули "Союза"

З'явилися кадри з місця приземлення капсули "Союза"

Прес-служба російського Центрального військового округу розповсюдила перші фото та відео з місця приземлення рятувальної капсули ракети "Союз МС-10" у степах Казахстану.
На опублікованих матеріалах видно, що учасники експедиції росіянин Олексій Овчинін та американець Нік Хейг можуть самостійно ходити. Вони сідають у вертоліт. На фото, які пізніше розповсюдиві Роскосмос, вони проходять обстеження та спілкуються.







Раніше у різних джерелах були повідомлення, що космонавти відчували перевантаження від некритичних 6 g до критичних 20 g. Також на відеокадри очевидців потрапив момент аварії ракети.
Овчинін летів на МКС, аби зі своїм колегою Сергієм Прокоп'євим дослідити дірку в космічній станції. Тепер від цього доведеться відмовитись, розповідає Газета.ru.
Сьогоднішній запуск ракети присвятили 100-річчю від дня утворення заводу експериментального машинобудування Ракетно-космічної корпорації "Енергія" - виробника корабля "Союз".
30 серпня 2018-го на Міжнародній космічній станції стався витік повітря. Його спричинила 2-мм дірка в обшивці російського космічного корабля "Союз МС-09". Він пристикувався до МКС 8 червня цього року. Дірку могли просвердлити самі космонавти, кажуть у Роскосмосі. Пізніше знайшли інші дірки.

Related

Події у світі 3659962035924576326

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item