В Києві судитимуть псевдополіцейського, який грабував студентів

В Києві судитимуть псевдополіцейського, який грабував студентів
Ілюстративне фото
Київська прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного уродженця Херсонщини, який, видаючи себе за поліцейського, грабував студентів.
Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.
 У липні 2018 року зловмисник разом із співучасником, перебуваючи поблизу Палацу Україна, підійшли до студентів та, пред'явивши посвідчення нібито працівників поліції, наказали хлопцям показати усі цінні речі.
Налякані підлітки виклали з кишень мобільні телефони, гаманці та дістали з рюкзака ноутбук. В цей час злочинці розпилили в обличчя студентів сльозогінний газ, заволоділи їх цінними речами та втекли з місця злочину.
Правоохоронці затримали одного із нападників і встановили його причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Деснянського та Печерського районів столиці.
Наразі 23-річному молодику, який вже був раніше судимий за тяжкі злочини, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а  обвинувальний акт ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб) скеровано до суду. Йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.
Матеріали щодо спільника виділені в окреме провадження. Вживаються заходи щодо його затримання.

Related

Суспільство 9118924683490567260

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item