Кубів: Літаки середнього класу Антонов можуть використовуватися в Канаді

Кубів: Літаки середнього класу Антонов можуть використовуватися в Канаді
Співпраця у літакобудуванні із ДП Антонов має хороший потенціал
Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів після зустрічі з міністром міжнародної торговельної диверсифікації Канади Джимом Карром повідомив, що Україна шукає взаємовигідні варіанти побудови різноманітного спільного виробництва із Канадою, передає Укрінформ.
За його словами, важливою темою розмови була оцінка перспективної діяльності нашої промисловості, енергетики, машинобудування, літакобудування, ІТ технологій щодо формування спільної продукції для модернізації, включаючи військово-промислову сферу.
Він зазначив, що хороший потенціал має співпраця у літакобудуванні із ДП Антонов.
“Літаки середнього класу Антонов можуть спокійно використовуватися в Канаді, але повинні десь обслуговуватися. Станції навчання та обслуговування - це спільний проект, який ми можемо робити тут”, - пояснив перший віце-прем’єр-міністр України.
Кубів додав, що до деяких проектів, наприклад авіоніки, можуть залучатися й інші країни.
“Говорячи про залучення інших країн, ми згадували про високотехнологічні індивідуальні підходи не лише по космосу, але й по супутниках, використовуючи, приміром, Ізраїль, з яким ми теж маємо угоду про вільну торгівлю”, - наголосив він.
Також під час зустрічі обговорили використання транзитного потенціалу України. Зокрема, оцінювали Україну як транзитний хаб для формування товарної групи спільного виробництва в країни Азії та Африки.

Related

Бізнес 476945315207953528

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item